Magento Thema’s

Deze plugin is niet de goedkoopste extensie, maar wel een waardevolle, want zonder goede knowledge geen advertising! De standaard statistiek module in Magento biedt slechts beperkt inzicht in je information. Advanced Reports biedt een gebruiksvriendelijke oplossing waarmee je inzicht krijgt in alle belangrijke information magento van je webshop. Van conversie cijfers tot gross sales prognoses: met deze extensie zie je precies welke pagina’s scoren en welke webshop onderdelen aandacht vereisen.

Download de Affiliate advertising extensie hier voor Magento 1 of Magento 2. Logistieke extensies voor Magento 1 & 2

Met de Subscription commerce extensie kun je eenvoudig producten aanbieden als abonnement. Hierdoor nemen je verkopen automatisch toe, doordat klanten vaker nieuwe producten aanschaffen via je webshop. Daarnaast kun je met deze extensie een korting instellen wanneer klanten producten als abonnement afnemen. Affiliate marketing is super populair en kan een lucratieve marketingstrategie zijn. Bedrijven die gebruikmaken van online marketing bieden companions een beloning voor verkopen of leads.

Over extensiebouwer Aheadworks Extensiebouwer Aheadworks komt regelmatig terug in deze lijst, omdat ze één van de grootste extensie bouwers van Magento zijn. De eenmalige prijzen voor een lifetime toegang tot de extensie zijn erg aantrekkelijk. Veel extensies en online magento hosting instruments maken namelijk gebruik van een maandelijkse abonnementsfee die na verloop van tijd vele malen duurder is dan de aanschafprijs. Bedrijfsmodel extensies voor Magento 1 & 2

De Sendcloud extensie maakt het mogelijk om je magento checkout te koppelen aan het Sendcloud platform. Download de Sendcloud extensie hier voor Magento 1 of Magento 2.

Deze vorm van advertising kan bijvoorbeeld worden ingezet bij influencers of om klanten te stimuleren hun aankoop te delen met een affiliate hyperlink. Overweeg je affiliate marketing toe te passen? Dan is de Aheadworks Affiliate Marketing extensie een uitstekende oplossing. Je creëert eenvoudig meerdere campagnes met verschillende commissies en voorwaarden.

Logistiek is de grootste kostenpost van webshops. Een goede webshop logistiek kan conversie stimuleren.

Steeds meer producten worden aangeboden in abonnementsvorm. Met name verbruiksartikelen zoals voeding en uiterlijke verzorging willen consumenten op terugkerende foundation kopen.

Om concurrerend te kunnen zijn, kun je gebruikmaken van een verzendplatform dat helpt bij het automatiseren en personaliseren van je verzendproces. Met Sendcloud koppel je jouw webshop eenvoudig met PostNL, DHL, UPS, DPD en Red je Pakketje. Daarnaast helpt Sendcloud je om het verzendproces te stroomlijnen en persoonlijker te maken. Maak eenvoudig monitoring mails in je eigen huisstijl en richt je eigen retourportaal in, om klanten een zorgeloze retourervaring te bieden.

Wat Zijn De Kosten Van Een Magento 2 Webshop?