Magento Webshop Laten Maken Of Meer Omzet Uit Jouw Magento Shop?

Het is in elk geval wel duidelijk dat Magento 2 de toekomst heeft. Veel shops zijn al succesvol overgestapt, en de kinderziektes zijn wel uit het systeem. Dat is ook logisch, want magento hosting we zijn inmiddels al enkele versies verder.

Het aantal thema’s en extensies blijft gestaag groeien, terwijl de help voor Magento 1 dit jaar gaat verdwijnen. Scan je eigen Magento store op veiligheidslekken Heb je nog geen Magento 2-testomgeving? Vraag er dan bij Byte free of magento webshop charge één aan. Magento 2 staat hier standaard op geïnstalleerd.

Niet zeker of je moet overstappen? Daarnaast snappen we dat, ondanks ons enthousiasme, de overstap naar Magento 2 niet zomaar gemaakt is. Vooral als je op dit moment al een shop in Magento 1.x hebt draaien. Zo kun je met een gerust hart besluiten of je aan de slag wilt met Magento 2, of naar andere mogelijkheden op zoek gaat.

Andere nuttige functionaliteiten voor marketeers zijn de aanpasbare robots.txt en de aanwezigheid van een XML-sitemap voor afbeeldingen. Daarnaast levert Speak nog een keur aan aanvullende SEO-extensies. Een volledig nieuwe function in Magento 2 is het vlekkeloze testingframework dat is toegespitst op efficiency. Er zijn ongeveer 2,600 integratietesten, 7,700 unit-, 100 JavaScript unittesten en 100 statische testen om stabiliteit te verzorgen.

Magento 2 is ook prima te gebruiken als b2b-platform. Hiervoor is het systeem uitgerust met verschillende functionaliteiten voor: Accountbeheer: zo is het mogelijk om in het hoofdaccount verschillende rollen en accounts aan te maken. Speciale assortimenten en bestellijsten. Het instellen van kredietlimieten.

Ook is er de mogelijkheid voor builders om eigen tests te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat je zo zeker mogelijk bent van succes bij livegang. Tijdens en kort na de lancering was het aanbod aan beschikbare extensies voor Magento 2 nog karig te noemen.

Daar is inmiddels gelukkig verandering in gekomen. Er is een enorme inhaalslag gemaakt, waardoor momenteel al vele honderden uitbreidingen voor Magento 2 beschikbaar zijn. Hierdoor kun je webshops ook in Magento 2 voorzien van talloze extra webshop functionaliteiten.

ÉéN Partij Voor Ontwikkeling, Implementatie éN Hosting

Shopware hosting op Hypernode? Ontwikkelen en testen op Hypernode Nu beschikbaar op Hypernode: herstel zelfstandig files en back-ups! three redenen waarom webwinkeliers steeds vaker investeren in een e-commerce bureau

De wachttijd voor het toevoegen van een product aan de winkelwagen is zelfs gehalveerd, wat een gunstig impact heeft op het aantal bestellingen. Magento 2 kent further toevoegingen voor zoekmachine-instellingen, waardoor je nog gemakkelijker te vinden bent op het internet. Zeer welkom is het opgeven van een standaard ‘opzetje’ dat toont hoe al je producten in zoekmachines weergeven worden. Deze kun je per product nog naar wens aanpassen.