Winterzeil voordelen

Wat zijn de voordelen van een afdekzeil?

Zodra de warme zomermaanden voorbij zijn, gaat u uw zwembad hoogstwaarschijnlijk minder gebruiken. Dit levert voor vuiligheden een mooie kans op. Doordat het water ‘stil’ komt te liggen, is het water een stuk gevoeliger voor de vuiligheden. Zo is het mogelijk dat alg zich aan het water gaat hechten. Ook andere vuiligheden, zoals de bladeren van een boom, kunnen zich in het water gaan nestelen. Op die manier kan het water vervuild raken en kunnen de randen van het zwembad ook smerig worden. Gelukkig is er een mogelijkheid om dit simpel te voorkomen. Hoe? Door een winterzeil te gebruiken!

Een afdekzeil is een strak doek die u over uw zwembad heen kunt spannen. Aan alle kanten van het zwembad kunt u deze strak vastzetten. Als u gras om uw zwembad heeft, kunt u hiervoor graspinnen gebruiken. Als u tegels om uw zwembad heeft liggen, kunt u hiervoor gebruik maken van speciale bouten voor tegels. Door een winterzeil goed, strak vast te zetten, kunt u het optimale rendement behalen. Maar, wat zijn nou de voordelen van een winterzeil? Wat zijn nou échte redenen om geld uit te geven aan een winterzeil? Wij hebben de belangrijkste voordelen hieronder uiteengezet.

Het zwembad perfect beschermen

Ja, de titel van deze paragraaf zegt al genoeg. Met een winterzeil is het mogelijk om uw zwembad perfect te beschermen. Dat is met name in de wintermaanden wenselijk. In die maanden wordt het weer slechter, komen de bladeren van de bomen af en maakt u hoogstwaarschijnlijk weinig gebruik meer van uw zwembad. Op dat moment is het wenselijk dat u het winterzeil over uw zwembad heen gaat spannen.

Door het winterzeil wordt het vuil buitengehouden. Het water kan dus niet vervuild raken en ook de randen van het zwembad blijven perfect schoon. Al met al kan je in het voorjaar weer genieten van helder en schoon water. Het nemen van een eerste verfrissende duik van het jaar wordt daardoor alleen maar leuker.

Verlengen van de levensduur

U wilt toch ook zo lang mogelijk van uw zwembad genieten? Kortom: u wilt toch ook de levensduur van uw zwembad verlengen? Dat is zeker mogelijk, maar daarvoor moet u wel een winterzeil aanschaffen. Het winterzeil zorgt er namelijk voor dat het zwembad niet beschadigd kan raken. Door de optimale bescherming verlengt u simpelweg de levensduur.

  • Schooner zwembad water
  • Minder onderhoud aan het zwembad

Op maat maken

Voor een optimale bescherming is het overigens wel wenselijk dat het winterzeil op maat wordt gemaakt. Deze dienst bieden wij echter sinds enige tijd aan. U kunt aan ons de afmetingen en de vorm van het zwembad doorgeven. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het winterzeil perfect op maat gemaakt gaat worden. Nadat u deze over uw zwembad heen gespannen heeft, kunt u genieten van de vele voordelen. Uw water blijft netjes schoon, uw zwembad wordt goed beschermd en de levensduur van het zwembad wordt verlengd. Wat wilt u nog meer? Er is eigenlijk geen reden om een winterzeil níet te kopen bij Zwembad.eu

Geef een reactie