WordPress Website Maken Met Wpw

WordPress maakt dan automatisch een pagina aan met standaard informatie wat je als foundation kunt gebruiken. Wanneer je op “Bekijk WordPress onze gids” klikt krijg je nog meer informatie over dit onderwerp van WordPress. Dit waren alle instellingen van WordPress zelf.

De nieuwe URL wordt dan /onderwerp/categorienaam/. Voor Tagbasis is het hetzelfde verhaal. Je kunt het aanpassen, maar het is niet noodzakelijk.

Zelf zou ik altijd voor berichtnaam gaan. Dit is het meest gebruiksvriendelijk en goed voor de zoekmachine optimalisatie van jouw web site. Wanneer je de datum er graag in wilt hebben staan, dan kun je kiezen voor “Jaar, maand, dag en naam” of “Jaar, maand en naam”. Bij aangepaste structuur kun je er eventueel ook nog voor kiezen om de categorie toe te voegen aan de URL. Je kunt dan het volgende invoeren: /%class WordPress hosting%/%postname%/.

WordPress instellingen: Privacy Wanneer je web begint met je web site zal je niet heel veel doen.

Je kunt namelijk instellen hoe de URL gestructureerd wordt. Met andere woorden, met wat voor soort URL’s je bezoeker op een pagina van jouw website kan komen. Een eigen WordPress website maken heeft pas nut als je uiteindelijk goed gevonden kan worden. Het is dus erg belangrijk om de permalinks direct goed ingesteld te hebben staan. Algemene instellingen: Bij de algemene instellingen voor de permalinks kun je bepalen wat de opbouw wordt van de URL’s op jouw WordPress website.

Wellicht dat je Google Analytics installeert of dat je een Facebook vind ik leuk knop op de pagina van je website plaatst en dat soort dingen. Hier zal je ook al informatie over moeten geven op een privacypagina. Wanneer je alles al geregeld hebt en hier al een pagina voor hebt aangemaakt, dan kun je instellen dat WordPress dit ziet als jouw privacy-pagina. Klik dan op Een nieuwe pagina maken.

Vind Hier Écht Alles Over WordPress

Optioneel: Bij de optionele instellingen heb je nog een aantal mogelijkheden waar je eventueel gebruik van kunt maken. Zo kun je de categoriebasis URL website maken wijzigen. Standaard is dit /categorie/categorienaam/. Mocht je dit niet mooi vinden, zou je bij Categoriebasis iets kunnen invullen als “onderwerp”.

Als het goed is hoef je hier vanaf nu nooit meer naar om te kijken. Stap 5: Beaver Builder en het Astra thema installeren Nu we de instellingen achter de rug hebben kunnen we gaan beginnen met belangrijkere onderdelen.

WordPress instellingen: Permalinks We zijn nu bij de permalink-instellingen van WordPress aangekomen. Hier staan enkele belangrijke instellingen die betrekking hebben op de URL’s van je website.

Beste WordPress Hosting In Nederland