WordPress Website Of Webshop Bouwen? Nordique In Groningen Helpt

E-guide: in 5 stappen je eigen WordPress web site Waarom een web site maken met WordPress? In dit artikel vertel ik je wat de voor- en nadelen zijn van je web site maken in WordPress. Als je een web site wilt voor je bedrijf of een weblog gaat beginnen kom je tijdens het zoeken naar hoe je een web site maakt vele mogelijkheden tegen.

De voordelen van een website maken met WordPress Best fijn: je hoeft geen duur maandpakket aan te schaffen om je website te maken.

Doorgaans krijg je binnen een uur reactie op je vraag through ons takenbord in Monday zodat we snel kunnen schakelen. Toch niet tevreden met die button aan de rechterkant? Mogen de icoontjes wat naar hyperlinks of wil je de homepage anders inrichten? Dan denken we van start tot einde graag met je mee.

Een belangrijk aspect als je een website gaat of laat maken: dat je er zelf makkelijk mee overweg kunt. Natuurlijk moet je je overal even inlezen, welk programma je ook gebruikt, maar WordPress maakt het je erg gemakkelijk. De backend is heel gebruiksvriendelijk, alle functies zijn makkelijk te vinden en te gebruiken. Ook de editor is gebruiksvriendelijk, waardoor je bijvoorbeeld heel makkelijk een weblog kunt schrijven. Eén van de redenen waarom ik WordPress zo fijn vind en graag gebruik voor klanten, is omdat het makkelijk aan te passen is.

Het Is Het Meestgebruikte Cms En Enorm Populair

Hier lees je alles over het verschil tussen wordpress.org en wordpress.com. Nogmaals: het gaat hier dus over het zelf-gehoste WordPress.org. Deze verkrijg je door je domeinnaam en hosting WordPress-pakket te kopen bij een host. Bij SiteGround bijvoorbeeld kun je een WordPress hosting kopen, waardoor je niet meer zelf WordPress hoeft te installeren.

Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid en Privacyverklaring Cookiebeleid // Privacystatement // Algemene Voorwaarden Als je doorgaat met het gebruiken van de website wordpress webshop, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Gewoon doen, durven & investeren! GRATISE-guide: 57 weblog onderwerpen voor ondernemers

  • Om te forceren dat alle verbindingen by way of HTTPS verlopen kunnen we nog iets in SiteGround instellen.
  • Ga onder het kopje Security naar HTTPS Enforce.
  • We moeten nog twee dingen doen.
  • Op deze pagina kun je op serverniveau aangeven dat alles via een HTTPS-verbinding moet lopen.

WordPress maakt zoekmachine optimalisatie makkelijk Goed gevonden worden op Google is de droom van iedere website-eigenaar, en WordPress speelt daar goed op in. In de foundation is dit CMS al erg search engine optimization-vriendelijk, maar je kunt zelf ook gemakkelijk veel aanpassen om dit nóg beter te maken. Denk aan het gebruik van Yoast web optimization WordPress hosting en aan deze suggestions om jouw website goed vindbaar te maken in Google. Gebruiksvriendelijk en makkelijk aan te passen

Het domineert nog steeds zo’n 30% van alle web sites die on-line zijn en zelfs 60% van alle web sites gemaakt met een CMS . Het is zo populair dat ook grote namen een WordPress website hebben. Beyoncé en James Bond bijvoorbeeld.

Maar hoe weet je wat bij je previous en wat je nodig hebt? Ikzelf maak web sites in WordPress en in dit artikel vertel ik je de eleven belangrijkste redenen waarom. Overal waar ik in dit artikel praat over WordPress heb ik het over WordPress.org en niet over WordPress.com. Bij de eerste heb je alle vrijheid voor het maken van een website, terwijl je bij de .com versie vooral vastzit aan beperkingen. Deze zijn gedeeltelijk op te heffen door te betalen.

WordPress is namelijk helemaal gratis, ongeacht het aantal bezoekers. Het enige dat je nodig hebt is een host en domeinnaam.