WordPress Website, Snel En Professioneel

Niet als je ooit geld wilt verdienen met je web site en/of als je professioneel wilt overkomen. En ook niet als je de vrijheid wilt hebben om te kiezen hoe jouw web site woocommerce eruit komt te zien. Nadelen van het maken van een free of charge website:

Kortom: een free of charge web site is prima als je bijvoorbeeld voor één reis een reisblog wil maken. Of een persoonlijke weblog voor alleen vrienden en familie.

Je krijgt een subdomein, zoals psychologieblog.wordpress.com of eenmooiedag.wix.com. Zo’n domein is lastig te onthouden en komt minder professioneel over dan gewoon psychologieblog.nl.

Je kunt dus in theorie na vijf à tien minuten werk starten met het vullen van je web site. In de praktijk moeten WordPress we nog wat instellingen goedzetten, plugins installeren en een thema zoeken, kopen, installeren en instellen.

Stap 12: Controle En Heroverweging Bij Google

In vergelijking met de andere uitgaven bouw je iets op. Iets dat voor veel mensen een inkomstenbron wordt. Maar een free of charge web site is voor 95% van de mensen die een website willen maken niet de beste keuze. Het is eigenlijk nooit free of charge.

Als je nergens voor hoeft te betalen, dan ben jij het product dat verkocht wordt. Kortom: er komt reclame op jouw web site te staan. Of je betaalt nu niets, maar als je iets meer weer wilt, dan betaal je een enorm bedrag. Het is niet aan te raden om voor zo’n gratis website te gaan.

Maar als je meer ruimte nodig hebt, moet je bijbetalen en dan ben je snel over de tien euro per maand heen. Je kunt kiezen uit een paar thema’s. Voor bijna elke additional optie moet je bijbetalen. Verhuizen naar een andere provider?

Maar wil je in de toekomst nog wat met je web site doen? Dan is het beter om professionele internet hosting en een domeinnaam te nemen. Hoe lang duurt het bouwen van een eigen WordPress web site?

Als iets free of charge is, dan ben jij het product dat verkocht wordt. Kortom: zij plaatsen advertenties op jouw website . Of ze promoten hun eigen producten op jouw web site WordPress hosting. Meestal krijg je een paar MB ruimte gratis. Prima voor een tiental pagina’s zonder afbeeldingen.

Een WordPress Website Is Ook Voor U Een Goede Keuze!

  • Je ziet na het klikken op ‘publiceren’ dat de blauwe knop verandert naar ‘bewerken’.
  • En je kan de pagina publiceren door op de grote blauwe knop ‘Publiceren’ te klikken.
  • Geeft vervolgens het menu een naam bij het invoerveld ‘Menunaam’.
  • Je kan zien hoe de pagina er in het echt uit komt te zien door op ‘voorbeeld’ te klikken.

Het Aanmaken Van Een Menu In WordPress

Verder moeten we ook rekening houden dat je helemaal of vrij onbekend bent met WordPress en dat alles in het begin nog niet vanzelfsprekend is. Dus ik zou uitgaan van een paar dagdelen.